Ravintolatekstiilit

Ravintolasi yksilöllisiin tarpeisiin mukautuva tekstiilipalvelu.

Kaikki mitä tarvitset.
Tarjoamme ravintoloille sekä pitopalveluyrityksille kaikki tarvittavat ravintolatekstiilit pöytäliinoista työvaatteisiin.

Ravintolan tekstiilit ovat merkittävässä roolissa tunnelman ja mielikuvien luomisessa asiakkaille, siksi valikoimamme koostuu vain laadukkaista tekstiileistä.

Vuokrauspalvelu – Kätevää ja taloudellista

Kustannustehokas ja kunkin ravintolan yksilöllisiin tarpeisiin mukautuva kattaustekstiilien vuokrauspalvelu sisältää kaiken ravintolan kattaustekstiilien tarvekartoituksesta vuokraukseen sekä pöytäliinojen pesuun ja huoltoon.
Vuokrauspalvelun ansiosta ravintolan käytössä on kaikissa tilanteissa riittävästi puhtaita kattaustekstiileitä ilman hankinnasta ja varastoinnista aiheutuvia kuluja.

Kiinnostuitko? Kysy lisää!

Ravintolatekstiilimme

Toimitamme laadukkaat puuvillapöytäliinat, joiden avulla luot todellisen fine dining-tunnelman. Valkoiset, klassiset pöytäliinamme ovat laadukasta puuvillaa.

Valitse mieleisesi kuosi valmismallistostamme tai suunnittele kanssamme täysin oma kuosi ja väritys sopimaan ravintolasi muuhun ilmeeseen.

Patentoidun pintakäsittelyn ansiosta valmistamamme ainoat ja alkuperäiset likaa hylkivät pöytäliinat hylkivät likaa ja nestettä tehokkaasti. Niitä tarvitsee pestä kymmenen kertaa harvemmin kuin tavallisia ravintolapöytäliinoja.

Likaa hylkivät pöytäliinat fine dining -ravintoloille ja catering-palveluille on valmistettu uutuuskankaastamme. Pöytäliina näyttää ja tuntuu perinteiseltä, satiinipintaiselta puuvillaliinalta. Liina kuitenkin hylkii nesteitä ja likaa yhtä tehokkasti kuin muut mallistomme pöytäliinat.

Ravintolatekstiilien mallistoomme kuuluu laaja valikoima lautasliinoja. Voit valita mielesesi valmismallistoistamme tai lautasliinat voidaan toteuttaa omien toiveidesi mukaan.

Saat kauttamme myös ammattikäyttöön suunnitellut sivuliinat sekä keittiöpyyhkeet.

Lupauksemme vuodesta 1930

Puhtaasti asiakasta palvellen

Elämykset syntyvät hyvin hoidetuista yksityiskohdista. Anna meidän huolehtia hotellivieraidenne viihtymisestä laadukkaalla ja joustavalla tekstiilipalvelulla.

Ota yhteyttä