Hotellitekstiilit

Elämykset syntyvät hyvin hoidetuista yksityiskohdista.

Tekstiilit vaikka koko hotellihuoneeseen.
Hotellien, kylpylöiden, lomakohteiden ja risteilyalusten vaativiin tarpeisiin kehitetty hotellitekstiilien valikoimaamme kuuluvat tyynyliinat, alus- ja pussilakanat, raikkaat froteetuotteet sekä kylpytakit.

Toimitamme korkealaatuiset hotellitekstiilit käyttöönne tarpeen mukaan joko suoraan varastomallistostamme tai vaihtoehtoisesti tilauksesta yksilöllisesti yrityksen muuhun designiin sopivaksi suunniteltuna ja valmistettuna.

Hotellitekstiilimme

  • Tyynyliinat
  • Aluslakanat ja pussilakanat
  • Tyynyt ja peitteet
  • Kylpytakit, froteetossut ja kylpymatot
  • Pyyhkeet

Oma maahantuontimme takaa tuotteiden korkean laadun sekä edullisen hinnan. Tekstiilit, kankaat ja froteepyyhkeet on valmistettu vastaamaan hotelli- ja ravintolatekstiileille asetettuja laatuvaatimuksia. Kaikki tekstiilimme täyttävät hotellien paloturvallisuusohjeet.

Vuodevaatteet, pyyhkeet ja kylpytakit

Vuodevaatteet sekä pyyhkeet ja kylpytakit toimitamme tekstiilivuokrauspalveluna, johon kuuluu tekstiilien

  1. tarvekartoitus, jonka yhteydessä selvitetään asiakkaan tarvitsemat tekstiilit, hiotaan prosessin kulku, mitoitetaan vaihtotiheys sekä toimitusten määrä,
  2. tekstiilien huolto omassa pesulassamme sekä
  3. kuljetukset, jakelu ja tekstiilien varastointi.

Kiinnostuitko? Kysy lisää!

Lupauksemme vuodesta 1930

Puhtaasti asiakasta palvellen

Elämykset syntyvät hyvin hoidetuista yksityiskohdista. Anna meidän huolehtia hotellivieraidenne viihtymisestä laadukkaalla ja joustavalla tekstiilipalvelulla.

Ota yhteyttä