Ajankohtaista

Nopeasti kasvava Forenom valitsi kasvukumppanikseen Rusasen suurpesulan

”Eron vanhaan huomaa jo heti ovelta – Tekstiilien laatu nousi merkittävästi Rusasen tulon myötä”

Keravan suurpesulan kapasiteetti, vuokratekstiilien korkea laatu ja kyky palvella valtakunnallisesti saivat Forenomin valitsemaan Rusanen Groupin uudeksi pesulakumppaniksi. Forenom on Pohjoismaiden johtava yritysmajoittaja ja kalustettujen asuntojen tarjoaja. Se majoittaa Pohjoismaissa yli 200 000 matkailijaa vuodessa. Keravan suurpesulalta lähtee noin 50 rullakollista puhtaita lakanoita, tyynyliinoja ja pyyhkeitä Forenomin Suomen majoituskohteisiin joka viikko.

 

Rusanen Groupin Suomen uusin suurpesula Keravalla puhdistaa asiakkaiden tekstiilejä kotimaisesti, taloudellisesti ja kestävästi. Pesulalla riittää kapasiteettia 9 miljoonaan pyykkikiloon vuodessa. Pesulinjat pyörittävät yhteensä 2000 kiloa pyykkiä tunnissa. Yhdessä päivässä koneet ehtivät pestä 32 000 kiloa lakanoita, pyyhkeitä ja kylpytakkeja.

Nyt Rusasen pesukoneisiin pääsevät myös Forenomin huoneisto- ja hotellikohteiden liinavaatteet ja pyyheliinat. Vuokratekstiilien lisäksi Forenom pesettää Rusasella peittoja, päiväpeittoja, sisä- ja koristetyynyjä sekä mattoja.

Tekstiilien laatu nousi merkittävästi Rusasen tulon myötä

Forenomin ja Rusanen Groupin yhteistyö alkoi vauhdikkaasti kesäkuussa Forenomin pääkaupunkiseudun kohteissa. Alkusyksystä yhteistyötä laajennettiin Turkuun ja Hämeenlinnaan. Tällä hetkellä yhteistyö rullaa 50 rullakon viikkovauhdilla.

– Asiakkaamme huomaavat eron vanhaan jo heti ovelta. Niin merkittävästi tekstiilien laatu nousi Rusasen myötä. Palaute on ollut pelkästään positiivista. Olemme tehneet Rusasen kanssa pienimuotoista yhteistyötä pääkaupunkiseudulla jo pitkään. Kun sitten alkuvuodesta aloimme pohtia valtakunnallisen pesulayhteistyökumppanin kilpailutusta, Rusanen oli meille luonnollinen vaihtoehto Keravan uuden pesulan aloituksen myötä. Olemme tyytyväisiä heidän kykyynsä saada nopeasti asiat etenemään. Tärkeää on myös se, että Rusanen on kotimainen kumppani ja kasvava yritys. Myös Forenom kasvaa kovaa vauhtia ja haluamme, että yhteistyökumppanimme kykenevät kasvamaan yhdessä kanssamme, Forenomin Suomen palvelutuotannosta vastaava Sari Sundström sanoo.

– Toimitusvarmuus, kustannustehokkuus ja vastuullisuus ohjaavat yhteistyötämme Forenomin kanssa. Puhtaus on itsestäänselvyys, mutta liinavaatteiden laadussa on eroja. Majoitusasiakas haluaa tuntea laadun ja puhtauden ihollaan kääriytyessään pyyhkeeseen tai nukahtaessaan lakanoiden väliin. Hotellielämys syntyy yksityiskohdista, puhtaista yksityiskohdista, Rusanen Groupin toimitusjohtaja Jori Rusanen toteaa.

Rusanen Group on pesulatoimintaan ja tekstiilivuokraukseen keskittynyt yhtiö, joka rakentaa valtakunnallista pesulaketjua. Yli 3000 neliön uusi suurpesula Keravalla valmistui elokuussa 2023. Pesulan vuosikapasiteetti on 9 miljoonaa kiloa ja tekstiilien läpivirtaus 2000 kiloa tunnissa.

Rusasen Keravan pesulassa ympäristötekijät ovat kiinteä osa toimintaa. Vettä kierrätetään ja energiankulutusta vähennetään lämmöntalteenottojärjestelmillä, jotka keräävät lämpöä esimerkiksi jätevedestä ja kuivureista. Pesuaineille on automaattinen annostelujärjestelmä, joka mittaa ympäristömerkityt kemikaalit gramman tarkkuudella. Järjestelmä annostelee pesuainetta riittävän määrän kullekin pesuohjelmalle sekä tekstiilien likaisuusasteelle.

Lisätietoja:

Rusanen Group Oy

Jori Rusanen, toimitusjohtaja

puh. 0400 559 763

jori.rusanen@rusanengroup.com

Rusanen Group on perustettu vuonna 2018 ja se toimi lokakuuhun 2022 nimellä Ovesan Oy. Yrityksen pääkonttori ja uusi suurpesula sijaitsevat Keravalla. Keravan lisäksi Rusanen Groupilla on pesulat Raahessa ja Helsingissä. Rusanen Groupin asiakkaita ovat muun muassa Scandic, Forenom sekä NoHo Partners -ravintolakonserni.

www.rusanengroup.com

Ota yhteyttä