Ajankohtaista

Helsingissä Linnanherrankujalla sijaitsevan pesulan ovet ovat jälleen auki. Pesula on suljettuna tulipalon jälkeisen täydellisen saneerauksen ajan. Uudelleen avaamisen yhteydessä pesulan nimi Oy Pesu Ab vaihdettiin Rusanen Helsingiksi.

Jo vuonna 1930 perustettu Oy Pesu Ab on kokenut täydellisen uudistuksen nimeä myöten. Uusi nimi on Rusanen Helsinki. Rusanen on pitkän linjan pesulayritys, joka parhaillaan rakentaa valtakunnallista ketjua.

Rusanen Helsingissä pestään yksilöllistä ja enemmän käsityötä vaativia erikoistekstiilejä. Asiakkaita ovat muun muassa ravintolat ja cateringyritykset, hoiva- ja hyvinvointipalvelut, kirkot, suurlähetystöt sekä yksityisasiakkaat. Rusanen Helsinki työllistää noin 15 henkilöä.

Rusanen Helsinki saneerattiin täydellisesti

Elokuussa 2022 tulipalo teki pesulassa vahinkoja. Rusasen omistama kiinteistö on iäkäs ja nyt siihen tehtiin täydellinen saneeraus. Uusiksi rakennettiin kiinteistön lattiat, seinät, valaistus ja sähköt. Samalla nykyaikaistettiin tuotannon koneet. Uudet koneet paransivat huomattavasti pesulan energiatehokkuutta ja myös laatutasoa.

Pesulatoimintamme ei keskeytynyt missään vaiheessa vaan palvelimme asiakkaitamme muissa yksiköissä. Uudet koneet lisäävät myös pesulan kapasiteettia merkittävästi. Energiansäästöä saamme myös led-valaistuksella ja lämmöntalteenotolla.

Rusanen Group rakentaa valtakunnallista pesulaketjua

Tavoitteenamme on kasvaa valtakunnalliseksi pesula-alan toimijaksi ja haastaa alan suurimmat toimijat. Yrityksemme palvelukokonaisuuteen kuuluu pesulatoiminnon lisäksi tekstiilivuokraus. Vuokraamme hotellien lakanat, pyyhkeet sekä ravintoloiden pöytäliinat, lautasliinat ja työvaatteet sekä vastaamme niiden päivittäisestä puhtaanapidosta.

 

Jori Rusanen, toimitusjohtaja
Rusanen Group Oy
puh. 0400 559 763

jori.rusanen@rusanengroup.com
www.rusanengroup.com

Ota yhteyttä